Kanske dags

att uppdatera lite igen.

I fredags hände inte så mycket, var ganska så tråkigt ärligt talat :-D dock släppte det lite senare på kvällen när jag satte igång film. Först The Bucket list, helmysig! sen blev det Music & Lyrics.

Igår mötte jag Malin, vi skulle äta lunch ihop. Den stackaren (och Annika) skrev högskoleprovet! Blev bestämt att Malin skulle komma över på en film och något att äta och även Annika dök upp :-D Vi såg på The Mist och åt pizza, dålig film - god mat!

Märktes att man ställde fram tiden, kändes helt knasigt när man vaknade.

Idag åkte jag till Hörby ihop med Änniiika. Vi skulle till hennes praktikplats som är hos en fotograf och hon skulle få testa hur det var att "jobba" som det. Jag blev modell :-D Roligt! men det tog på krafterna. Blev 257 bilder på mig (!!!) men efter en rejäl sortering var där kvar strax över 100. Kan hända att det kommer upp någon bild om någon dag? Annika ska bara fixa till dom  först :-D rolet rolet!

Så ja, nu snackas det lite på msn och slötittar på Casino Royale,
Ämmi kommer hem om en timme och det blir valpar om ett par dagar :-D härligt!

So for now... Thank you and goodbye

/ S a r a h

Jahapp

1. Vad heter du? Sarah

2. Ett ord på fyra bokstäver:  Stol

3. Flicknamn: Sabina

4. Pojknamn:  Sebastian

5. Yrke:  Sångpedagog

6. Färg: Solskensgult :-D

7. Klädesplagg: Slips

8. Mat: Stekt kött

9. Sak i badrummet: Solskyddsolja

10. Plats/stad:  Sarahs och Ämmis lägenhet

11. En orsak att vara sen: Sovit alldeles för länge

12. Något man skriker: Som om!

13. Film: Skönheten och Odjuret

14. Något man dricker: Staropramen

15. Band: Sonata Arctica

16. Djur: Sork

17. Gatunamn:  Stockholmsvägen

18. Bil: Saab

19. Sång: Shy


Jag utmanar:
Alla som vill

Dom gråa håren

Som många av min vänner redan vet får vissa i min familj gråa hår tidigt.
Mitt första rycktes bort när jag var 16 (!!!) Då var det såklart något av det värsta som hänt mig och jag minns hur jag grät när vi upptäckte fler. Vilken normal 16-17åring ska ha gråa hår?
Nu har jag iaf vant mig vid det och även om jag inte tycker om det så är det fullständigt accepterat!
Fördelen är ju att man har större chans att testa på olika hårfärger eftersom jag verkligen behöver färga håret (sisådär en gång i månaden).

Idag var det iaf dags igen!
Köpte färgen Mahogny som är lite brunröd eftersom jag har haft dille på rödaktiga färger den senaste tiden, så himla snyggt! :-D
Blandade som jag skulle och tog på mig färgningsmorgonrocken, men var är handskarna?
Då fattas plasthandskarna i paketet och alla som färgat håret någon gång vet hur det ser ut om man får färg på huden, särskilt på händerna. Så jäkla svårt att få bort! Och i mitt desperata behov av färgning var jag nästan helt inne på att göra det utan handskar.
Men! smart som man är kom jag på att man kan sätta fryspåsar på händerna :-D dock kan man inte massera in färgen som man bör och jag hoppas att det blir ett bra resultat ändå.
Det jag då vill komma fram till är...
Vilka idioter tycker det är så himla skoj att ta ut sakerna ur hårfärgningspaketen? Och jag t.o.m kollade i paketet men kunde såklart inte se handskarna för de brukar sitta på insidan av instruktionerna. Snacka om sabotage!
Har hört om de som bytat flaskor i de olika paketen så att en blond har blivit rödhårig och tvärtom.
Roligt man kan ha va? Och varför skulle man ens göra det när man inte ens kan se resultatet på personen de har sabbat för?
Nej, fy skäms på er!

Anyways, Ämmi kommer hem idag :-D jippi! Det kan bli så tyst utan henne. Vi har kommit fram till att vi får nog gifta oss i framtiden. Imorgon ska vi gå och sola :-) känns som att lite färg behövs i dessa tråkiga tider och på torsdag ska modern min komma på besök och Annika ska hit och fota mig och Ämmi som någon av de sju dödssynderna :-D FRÄCKT! ska bli roligt det.

Tänkte lägga in en jätteful dagens bild som jag hittade idag men struntar i det och tar denna istället med tanke på torsdagens uppdrag! :-D

Nu ska jag röja undan lite disk :-)

Ha det!

/ Sarah

Hallohej!

Ännu en måndag är snart förbi!
Helgen var bra fastän jag var/är sjuk (fortfarande!)
Mysigt på Bryggeriet med Ämmi i fredags, god mat och massa snack! Sen blev det en tur upp till Lotta och JessicaM där dom förfestade :-) Kul med lite vänskapligt sällskap! Ledsen att jag inte kunde följa med till Öja bara.

Sen på lördagen var både jag och Ämmi sega! hon p.g.a. festande och jag för min förkylning så vi gick runt i någon typ av dvala. Lite städning och uppfräschning och sen på kvällen kom Annika och David! Småsegade lite men efter någon timme började folk droppa in :-) Gänget blev Jag, Ämmi, Annika, David, Rohlin, Susanna, Paulina, Emil, KusinSofie, Jessica W, Jannicke, Jocke, Fille, Sam och Nils, Härligt! the more the merrier :-D Folk drog vid tolv - halv ett tiden och då blev jag och Annika kvar för att se på film och mysa <3 Gud vad jag tycker om Annika, hon är så himla kär och gör mig och Ämmi lyckliga :-D
Natten flöt på i lugn och ro, såg Cry Baby och halva 27 Dresses.

Söndagen var chill och det blev kinamat i Skurup :-D <3








Japp, det var några av lördagens 333 (!!!) bilder :-D jag fullkomligt älskar Annikas kamera! rolig roligt roligare roligaste.
Det är helt otroligt vad man kan tycka bra om vissa personer :-D såna som verkligen gör en glad och får en att må bra!

Sen så har jag börjat spinna på några ideér till 20års partajet som ska ske den 9 maj! Det är klurigt det här med mat och dryck, hur många man ska bjuda och allt sådant hit och dit :-) men först och främst ska man iaf ha en bra och trevlig kväll med de som betyder lite extra! :-D <3 wow, känner verkligen att jag tycker om folk idag :-D sån sprudlande känsla i magen att jag trivs med mitt liv om vi bortser från vissa faktorer!

Mjopp, nu ska jag fortsätta läsa min bok eller se lite på tv :-)
ha en bra måndag

/ / S a r a h

Safety Dance!


Sweeeeeeet!

Jag och Ämmi ska förmodligen ut och äta idag, riktigt känner hur det kryper i kroppen av att få komma ut och få träffa lite folk. Har varit ganska isolerad denna veckan och det har varit redigt tråkigt! Hade så gärna följt med alla ut imorgon men säger kroppen ifrån så gör den :-( Får nöja mig med en middag ikväll och sitta och snacka :-) inget fel på det heller. rooolet rooolet.

Våååårväder<3
hej så länge :-D

/ Sarah

Tihiiiihihi :-D

Jag har kommit på en ny låt :-D med blossamelodin.
Funkar bra när man är irriterad på någon för istället för "b l o s s a" innehåller den " f i t t a" ja :-D sen tar man in något namn där mitt i allt och så har man en låt man kan sjunga när folk är dumma i huvudet!!!

tjoohej, bihåleinflammation :-P
Hejdå helgens roliga händelser!
Hej ännu mer filmer och tråkighet :-D

/ Sarahsjukgiraff:-D


God Morgon!

Jyyyeepp! Här sitter jag igen :-D varit vaken i snart 2 timmar  och vet inte vad jag ska hitta på med. Inte ultimata tvtiden just nu :-P
Har kommit på att förutom att febern jag har nu är något av det värsta av flunsan är att jag svettas så kopiöst! Sitter typ i nattlinne och är helt dyngsur (nice, I know!!) Vill inte ens veta hur jag luktar :-D tur att det bara är Ämmi som måste stå ut med det!

Annars har det inte hänt så mycket mer spännande saker!
Glömde iaf berätta om att i måndags så var det mysigt :-D Jag, Annika och David umgicks lite (Emmi var på bio) med film som vanligt sen blev det iväg till Willys för att inhandla ingredienserna till vår tagliatellle med köttfärssås och pannkakor till efterrätt.
Ska bara tala om för er läsare att jag och Annika har bra teamwork :-D och maten blev gooood! Och mätta blev vi! Kände oss som rediga tjockisar allihopa.

Mhmm, nä alltså, nu är det för mycket svett igen :-D ska ställa mig på balkongen ett tag!

hejdå

/ Sarah

Orm!

Igår berättade Emmi om en kompis kompis till henne som har en orm, typ boaorm eller pytonorm, vi vet inte riktigt.
Iaf har denna tjejen sin orm lös i lägenheten så den kan glida runt hur den vill.
En dag hade ormen legat helt utsträckt och liksom stel, rörde sig inte och man börjar undra om det är något fel på den.
Hon lät den iaf vara och någon dag senare hittade hon den likadan fast i hennes säng denna gången (varför hon ens har den i sängen kan jag inte förstå). Hon gick till jobb men när hon kom hem låg den fortfarande lika orörlig och stel så hon ringde veterinären.
Han sa: Stäng genast dörren! Den har tänkt äta upp dig!

HAHA :-D fyyyyyy!!!
Orsaken till att ormen legat som den gjort är för att den höll på att svälta sig så att den kunde få plats med mycket mat i magen :-P  Lagom obehagligt men ändå lite komiskt på något udda sätt.


Men ja, nu ser jag på femte elementet, so back to that

hejdå
/Sarah

H*lvete!

Vaknade för bara en liten stund sen av någon form av dröm och alldeles för varm i kroppen + gråtande.
Just nu ligger jagpå 39.7  i temp, dock är nog en del sängvärme. Inte så jättefräckt för det.
Okej, helt ärligt mår jag piss och jag kan inte sluta gråta för jag hittar inga värktabletter!
Usch nej.

Jag orkar inte, skulle bara skriva av mig lite!

och titta denna länken. Christoffer tyckte visst att detta var jätteroligt :-P men ska be att få tala om för er alla att inget av det han säger i detta inlägg är sant! Om han inte skulle råka nämna att jag är söt, då stämmer det.

hejdå

/ Ssarah

Ffs oO

Jag undrar vad det är för seriöst fel på mitt så kallade immunförsvar :-P
Var grovt förkyld i två veckor men började bli friskare men då, då kom någon form av magsjuka sen under helgen har jag ändå mått bra liksom.
MEN! i natt har det varit för jävligt :-D har inte kunnat sova för att jag har varit alldeles för varm och febrig, halsont har kommit och nu börjar näsan bli cp igen. Hinner aldrig att bli frisk ^^ Aja, inte mycket jag kan göra åt det! Gnällande hjälper varken mig själv eller någon av er som läser.
Får äta lite mer frukt och fisk, lite solljus (om solen får för sig att dyka upp).

Idag ska jag skutta ner till lokalerna och umgås med mina buds där :-) vi har det ganska mysigt faktiskt.
Soo yaeh, inte mycket mer att säga såhär på morgonen mer än

Ha det så bra idag!

/ S a r a h



Blir fortfarande förvånad!

Vissa dagar blir jag fortfarande förvånad över hur bra det funkar mellan mig och Ämmi.
Visserligen är det nog en stor hjälp att dom dagarna hon jobbar oftast bor i Blentarp och därför får vi en liten paus:-) Och det är så skönt för då hinner vi börja sakna varandra! Och bara kan ha en massa mys och skoj ihop när hon väl är hemma :-D

Den veckan i Turkiet avgjorde allting, det var det som fick oss att inse att vi funkar suveränt ihop så det är faktiskt något av det bästa jag gjort, just för att få reda på en sån sak :-D inte alla vänner man klarar av att vara i närheten av mer än några dagar!

För att jag har krokiga tänder och Ämmi ser allmänt dum ut men den bjuder jag på :-D


Sen att vi fortfarande inte riktigt insett att vi faktiskt bor ihop, i en lägenhet i Ystad i 9 månader till.. ja, det är något vi jobbar på :-D det känns som hemma men även som att vilken dag som helst att vi ska flytta hem till våra föräldrar igen!
Skönt att ha tagit sig hemifrån iaf, att få känna att man kan klara sig själv utan sin mamma :-D jobbigt att vara beroende av sin moder och hennes åsikter när man är ung och bara vill leva livet!

Gårdagen var härlig!
David, Rohlin, Annika, Tyke och jag begav oss till McDonalds för lite dagen efter mat :-D sen blev det en jättebra promenad vid jakten! Jag fick låna Annikas fräsiga kamera (with Canon you can!) och fotade en massa, kände mig överlycklig ^^ Bilder finns att se på Facebook! antar att de flesta som läser min blogg också är vän med mig där, annars är det bara till att adda.
Sen efteråt blev det lite mys här hemma hos mig med film och lite gott att äta :-) Billy dök också upp!


Såhär såg det iaf ut på lördagmorgonen när jag och David tyckte det var synd att Rohlin låg alldeles själv i en säng så vi joinade honom :-D och David skulle tvunget pilla på min näsa -.-

Mjo gott folk, nu ska jag se lite på tv och sen kommer Ämmi hem! :-D

hejdå!

/ Sarah


En video på en kåt sköldpadda som Björn skickade :-) dock väldigt gulligt ljud!! <3

Stop the whining already!

Jag är så sjukt trött på personer som bara gnäller och gnäller och gnäller!
Dag ut och dag in, gnäll!
Snälla, gör alla människor runt dig en tjänst och bara håll tyst om det, ingen som bryr sig ändå!
"ååh det är så synd om mig, alltid buuhuuu"
Oh please, give me a break!
Snacka om att vara en partypooper!

Nä, tänker inte slösa min energi på detta!
Finns bättre och vettigare saker att lägga den på.


Så TACK OCH HEJ!

/ S a r a h

Better!

Det har varit lite av en udda fredag men ja, jag känner mig glad! :-D
Känner mig så upplyft att jag hade kunnat springa på vattnet. typ!

Lyssnar på några gamla låtar och detta är en bit av en av dom

I've been set free and I've been bound
To the memories of yesterday's clouds
I've been set free and I've been bound

And now I'm set free
I'm set free
I'm set free to find a new illusion

Jag vill iaf åka på semester, bara sätta mig på ett plan och flyga iväg till oändligheten. Se lite mer av vår lilla värld.
Ska verkligen försöka ta mig till USA i år!
Mårtensson den lyxliraren ska iväg på två semestrar och det är bara två veckor mellan dom :-D
Ämmi vill också att vi ska åka iväg men med tanke på min ekonomiska situation får jag helt enkelt rikta in mig på bara en resa:-). Vi kan ju alltid åka till typ Gbg en dag eller nåt ? :-D miniresa!

Gissa låten
Youre a bum
Youre a punk
Youre an old slut on junk
Lying there almost dead on a drip in that bed
You scumbag, you maggot
You cheap lousy faggot
Happy christmas your arse
I pray God its our last


Rolet!

Nej, nu får jag göra lite vettigt tycker jag.

En dagens bild:

För den är så awful men jag älskar den!

Hejdå! ha en bra fredag

/ / S a r a h ♥

Inget mer Lund förrän om 4 år! :-D

Jag, Sofie och David begav oss till Lund i lördags.
Efter en god paella hemma hos min moder och lite drickande av alkoholhaltiga drycker fick vi vid halv tolv tiden skjuts till Lund city av Axel.
En öl blev det! och efter det så märkte vi att jag och David var för unga för att gå ut i Lund :-D de ställen som vi besökte hade 24årsgräns och det var kanske inte jättefräckt men jag hade väldigt roligt ändå :-D jag och Sofie var perfekt laddade och då har vi alltid megaskoj ihop!
Lite chicken nuggets på McDonalds sen hem igen med taxi :-D vi hade då varit iväg ca 1½-2 timmar, yay!

Söndagen var lite seg eftersom vi tyckte att alla tre skulle sova i samma säng, visserligen 140 säng men man blir ju stel efter ett tag :-).
Snuff åkte hem. Mamma, jag och David åkte till IKEA och sen med tåg mot Ystad.
Jag hoppade av i Skurup för att umgås ännu mer med kusinSofie och hennes ungar, äta lite pizza och bara umgås.
Lite senare på kvällen mötte jag upp Ämmi och vi tog tåget från Skurup till Ystad.
Jag hade med mig alla IKEAsaker + mina övernattningssaker och hade en jäkla rullgardin att bära på.
I vilket fall som helst glömde Ämmi den på stationen i Skurup -.- Hon glömde en 150cms rullgardin som hon precis hade hållt i!!! Lyckat. Fick iaf ordnat en bekant som hämtade den åt henne.
Hem och mös en massa!

Måndag var det studiefrämjandet as always. Sökte jobb på Pigor & Drängar (HAHAHHA) klädesbutik i Tomelilla.
Sorgligt.

Idag, tisdag var jag på "studiebesök" hos Bullerbyns dagis i Ystad :-D skulle testa och se hur det är att jobba med ungar och allt sådant. Det gick iaf bra, barnen tyckte om mig och jag hade roligt. Fick t.o.m. teckningar av en liten tös :-D
Och det visade sig att min kontaktperson där var en kvinna som hade passat Mikael under tiden mamma var gravid med mig :-D världen är bra liten!

Så ja, nu sitter jag här trött och försöker smälta dagen.
Ska läsa min bok nu och sen blir det kvällsmat!

Over and out

/ / S a r a  h

Illa!

Jag    är    så   trött     !

En viss fröken Ekblom Petersson tyckte inte att jag skulle sova om hon skulle vara vaken så jag somnade vid tre halv fyra och upp igen vid sju!
Fast egentligen vet jag inte om jag somnat mycket tidigare ändå för var inte särskilt trött :-).

Ämmi kom hem vid 22:30, då blev det lite tedrickande och snack och sen bestämde vi oss för att se på Narnia - Prins Caspian!
Tydligen så varar den i över två timmar :-D
Vid halv ett, kvart i ett tiden satte Ämmi in två panpizzor i ugnen. Oh ljuva ungdomsliv! Nattamat och film är trevligt :-D
Filmen slutade vid halv två och då blev det 2½ men och Miami Ink.
Sooo yeeas, därav de sena timmarna.

Jag ska sno med mig en av hennes Burn och hoppas på att det är en energidrink som funkar.
Mhmm *gäspar*



Nu får jag göra mig i ordning för lokalerna

Ha en bra dag

/ / S a r a h

Inget svar

Var som sagt på undersökning idag och fick inget svar.
Nada!
Så ja, vi får se nästa gång jag får sån in i helvetes ont och efter ännu ett läkarbesök om det kommer fram ett svar då ? :-)
Vore ganska skönt att få veta vad felet är!

Anyway, annars har det inte skett så mycket idag. Är fortfarande förkyld så man är lite seg :-D
och jag dricker kopiöst mycket! :-D är törstig hela tiden och sen gör det att jag kissar sjukt mycket (om någon ville veta men my blog, my rules!) Men vatten är så gott!

Imorgon är det studiefrämjandet som vanligt och sen efter det vet jag inte vad som sker, Ämmi är iaf hemma så hon ska kanske hitta på något:-)

Jag ser fram emot helgen! ska bli kul att få "utforska" Lundet lite mer, spännande spännande! Och tydligen ska vi äta Paella hemma hos mamma innan ;-) Si, Paella!!!

Nä alltså, tack och hej

/ S a r a h

Handboll!

Jessica M. fick fyra biljetter till YIF handbollsmatch mot Drott och jag, Lotta och Kenth följde med :-) varför inte liksom ? trevligt sällskap och killar som springer runt och kastar bollar, alltid skoj men bäst är ändå att vi vann!  med 33-27, sug på den ni.
Väldigt trevligt indeed.

Ska snabbt lägga in några bilder för just nu har Grey's Anatomy börjat och tror jag vill se på det :-)

Sarah                   Sarah och Lotta         Jessica är söt när hon tuggar godis<3:-D

Lotta och Kenth :-D           Handboll            och          Handboll

Och en massa minihandbollsspelare :-D

Sen några bilder på kisekatten för hon är ett gulligt kräk <3


Sköna sovställningar!

Ooooch nu blev det reklam så jag kan lika gärna skriva lite till.

I helgen ska jag till Lund, närmare bestämt till min moder.
Ska nog ut på kvällen, Sofie är iaf på och det kunde vara skoj att vidga sina vyer lite.
Någon som vet ett bra ställe att gå ut på i Lund ? Tar gärna emot lite tips!

Imorgon ska jag äntligen få bli undersökt och förhoppningsvis får jag svar på vad det är för fel i min kropp som spökar :-)

Okej, helt enkelt såhär...
SLUT!

/ / Sarah

Dom små sakerna

Där är så många saker man gör automatiskt dagligen för att göra det lättare för andra människor.
Små saker som att hålla upp dörren, låta någon gå före i kön eller akta sig när man råkar mötas på en smal trottoar är några av dom.
Egentligen borde man ge sig en dunk i ryggen varje gång man gör något sådant men det är något som borde vara så självklart.
Dock tycker inte alla det! och man märker direkt hur irriterad man kan bli så fort någon struntar i att hålla upp dörren eller ett gäng ungdomar går förbi en som tycker att de äger hela trottoaren och själv blir man knuffad in i buskarna.
Så ni goda människor där ute, ge er en dunk i ryggen för DU har förmodligen gjort någons dag lite lättare.
Hurra för oss!

Har varit hos mormor och morfar hela dagen.
Först dit för lunch ihop med mamma men sen lyckades jag somna och var lycklig i min drömvärld under några timmars tid.
Stannade några timmar till och då blev det dags för middag! trevligt trevligt.
Oooch, en liten kort runda in till Rolf och Agge för att hälsa på :-)
Gud vad jag tycker om min familj! och fy vad jag kan sakna dom ibland. Jättemassa kärlek till dom ♥

Idag fyller Jessica M 20 år så jättemycket grattis till henne på denna stora dag!

Nu ska jag ta en lätt undanröjning. Helt otroligt vad mycket skit det kan komma på bara någon dag!
Sen blir det filmkväll/natt ihop med Ämmi och lite gott att tugga på :-) vi älskar våra liv ibland!

/ / S a r a h

Fick förresten sånt "sug" att umgås med KusinSofie :-S bara sådär!

LördagSöndagMåndag

Lite sammanfattning

Lördag
!
Kalas hos Mårtensson :-D det var jätteskoj! god mat och trevligt sällskap och massa att dricka. Kan det bli bättre?
Lilla fröken Jessica har blivit stora damen :-)
Tackar för en mycket bra kväll kompis!

Ett härligt gäng tjejer!

Söndag!
Uhm.. minns ärligt talat inte vad jag gjorde så inget särskilt direkt skulle jag anta? Jag städade lite iaf!
Söndag är en söndag, ska man inte göra så mycket :-)
Emmi kom iaf hem på kvällen och det uppskattar jag :-D

Måndag!
Studiefrämjandet! Det var som vanligt. Dock fick jag ringa till förskolan det var tänkt jag skulle besöka och boka om tiden p.g.a en jävla förkylning jag har fått (IGEN!) så det blir nästa tisdag istället :-) En fika med Ämmi på Snuggles, kolla lite affärer, hyrde filmer och sen hem.
Nu har vi precis sett en dansfilm och särskilt bra var den inte :-P
Lite mat ska det bli och sen lär det bli en film med allas vår heting Vin Diesel


Den 9 Maj ska det bli lite kalas hos mamma i Lund eftersom jag råkar fylla 20 då :-) tyvärr får jag göra som Jessica och bara bjuda några få vänner eftersom det inte finns plats till för många och det kostar för mycket! No hard feelings till er som inte blir bjudna ;-D Men finns där någon som önskar en inbjudan så let me know så ska jag fundera på saken :-D
Måste nog börja planera det nu fastän det är ca 2 månader kvar men det måste faktiskt planeras! En spritresa till Tyskland lär nog behövas åtminstone.
Ja, vi får se hur det blir med det! lite tid kvar.

Nu ska jag hjälpa Ämmi :-D

/ / S a r a h

RSS 2.0