Hala trosor

Ännu en gång tog jag helt fel trosor att ha på mig när jag jobbar. 
De kasar nämligen ner till halva gumpen, tack vare kombinationen med byxor och trosmaterialet.
Inte vidare bekvämt måste jag säga.
Eurovision semifinal-bidragen suger, ifall någon missade det.
Godnatt!
/ Sarah

That just bugs me

Tänkte ta och berätta för er läsare att ikväll på min lilla kvällspromenad med Katten såg jag den största svenska skalbaggen jag någonsin sett! Som var ute och levande då alltså. 
Extremt äckligt, jag var tvungen att pilla på den med en pinne. Hemskt stark var den också, sög sig fast i marken som värsta sugproppen. 
Jag kände för att kräka lite.
Försökte ta en bild men det var alldeles för mörkt. Så bra är min mobilkamera icke.

Nu ska jag rengöras
Hejhopp!

/ Sarah

Dags för en update?

En vecka sedan jag skrev sist. En vecka med få händelser.
Ingen kan väl i alla fall ha missat den värme-våg som äntligen har kommit till oss (dock har den lyckats ge mig en nästan-migrän). Klaga ska man inte göra! Förutom att det är så jäkla kvavt :-O
Ja som sagt, en lugn vecka.
Förutom.
Inbrott på jobbet. Några puckon som snodde allt vårt godis! Taskigt.

Kvällen har varit skön - Bryggeriet ihop med Tyke. Ljuvlig sommarvärmekväll, god mat och alkoholfri öl. Det smakade åtminstone öl! Ska vara glad för det lilla man får.
Jag gillade det!

Helt okej Öl ändå! Lite tunn i smaken men absolut inget större fel.

Jag har kommit fram till att jag bör besöka en psykolog. Någon sådan som kan relationer och känslor. Det är inte normalt att reagera med illamående så fort jag läser något gulligt från en person till en annan eller känner mig kvävd när någon vill krama mig. Jag är lite störd!

Lugnlugn vecka. Ännu ett besök hos pappa i söndags och därefter fira broderns 22årsdag. Fadern fyllde år i tisdags. Jobb, solning, morföräldrar.
Ystad och farföräldrar. En hel del sova. Besök på vårdcentralen 4 dagar av veckans 5 dagar, jag är stammis där nu (tack och lov för frikort!). Mmmhmm, ungefär sådär såg det ut! 

Hopp till soffan för lite filmtitt sen sova gott med fläktande vindar från min golvfläkt ♥
Natti

/ Sarah

Ett tillägg: När jag kommit hem från kvällens mys hade jag en ylande katt som ville gå ut på promenad. Okej då! Varmt, mörkt och skönt. Ljud av berusade ungdomar.
Förlåt ni två sniglar jag råkade trampa ihjäl.

Why not?

Diskbråck, ett dåligt knä, ont i svanskotan, morfinabstinens... Har jag glömt något? 
Ohjavisst! Ögoninflammation!
Haha, helt jäkla sinnes vad allt ska drabba mig :-D Men ärligt talat så gör det mig inte så mycket, tycker nästan bara mer att det är väldigt komiskt.

Det har varit en lugn och skön fredag och jag har inte tänkt ändra på det. Nästa plan är ett varmt och skönt bad. Frågan är ju bara om jag kan ta mig upp igen? :-P Lovade mormor att ha telefonen nära till hands, just in case!

Det får räcka såhär
Ha en härlig fredag!

/Sarah



That's gay



Tyckte den ungen var lite småäcklig :-P Särskilt när han börjar dansa mer. Piiii

Trött,tröttare,tröttast! Sova middag, jatack

/ Sarah

Slippery.

Duktiga jag lyckades halka i min mosters källartrappa. Tack och lov bara de nedersta trappstegen men lyckades ändå smälla min svanskota rätt rejält. Ont, mer ont, mest ont. Inte jättebra med tanke på mitt diskbråck.
Nåväl, en extra tramadol på det så sover jag gott sen!

Har spenderat i princip hela dagen och halva kvällen med att passa kusinbarnen, Milton, Emilia och Melker ihop med mormor och morfar. Söta ungar men trött blir man! Väsen och spring och överenergiska. Phew! 

Emilia skulle visa att hon kunde skriva mitt namn och rita en bild till.
Sött!

Jopp, jag är trött och känner mig allmänt hängig så nu ska jag slänga igång Resident Evil och allmänt småmysa i soffan innan jag får lust till att sova. Tänk den dagen jag har fått in en TV i mitt sovrum, det kommer vara ljuvligt!

Hej och hå! Hoppas på bättre väder imorgon och att jag inte har blivit handikappad över natten ♥
/ Sarah

Sommaräng

Eftersom hyresvärden inte har varit hemma på ett tag och kunna klippa vår gräsmatta har den vuxit upp till en vacker sommaräng med maskrosor och småblommor. Tycker nästan det är synd att klippa ner den.
Tog ut katten i koppel och tog av mig skorna, ljuvligt.
Ser väl skönt ut?

Om fyra timmar ska jag vara på jobb och innan dess ska jag hinna vila för fy, nu är den där speciella pillertröttheten här igen.

Efter jobb drar jag hem till Tyke som fixat lite nya filmer för oss att titta på :-)

Ha en god tisdag!

/ Sarah

HippHurra

Grattis till mig på min 21års-dag!

Jag bjuder på den här

Totally fresh picture! Håret fortfarande blött efter färgningen, ansiktet glansigt efter min ansiktsmask jag hade på mig när jag låg i mitt varma och ångande bubbelbad. Ingen mascara, Sarah au naturel med ett udda ansiktsuttryck.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

/ Sarah

Härligt :-)

Idag fick jag en härlig komplimang från den ena chefen P. Han berättade att min andra chef (hans fru A) hade varit jättenöjd med mig igår. Jag var så positiv, alert och duktig att när A hade kommit hem hade hon känt sig glad och allmänt nöjd. Sånt känns väl alltid bra att höra? Jadå!

Idag fick jag vara på jobb lite längre och så glad har jag inte känt mig på länge! Kändes skönt att få stå där själv, pyssla och hålla på, serva kunder och bara känna mig som om jag aldrig varit sjuk. Tyvärr så fick jag ju jäkligt ont, märktes direkt att det blev mer ansträngning. Tack och lov körde P mig hem, hade aldrig orkat gå :-)

Min fader kom på besök idag. Han är ju som han är nuförtiden men det gick ändå bra! Fick en födelsedagsslant, hjälp med att handla mat, en stunds sällskap och lite GH-spelande. Det var bra :-)

Nu är jag trött! Kroppen värker och huvudet snurrar. Men innan jag får lov att koppla av helt ska jag se till att få tummarna loss och färga håret! Snacka om hemsk utväxt.
På tal om hårfärgning - Sofie, vill du köpa billiga hårfärger åt mig i Ullared om där finns? Du vet, några snygga röda och kanske några nice bruna/brunröda. Du har ju sett lite vad jag använder för något :-)

Yeeas, back to business!

/ Sarah



Regn och rusk

Vad är detta för väder? Kallt och blåsigt och emellanåt regn? Fy! 
Det får banne mig se till att bättra sig till imorgon, för alla som ska till Cruisingen skull, och på söndag för det har inte varit dåligt väder på min födelsedag på hur många år som helst! kan inte komma ihåg sist det var såhär.
Jag är åtminstone glad över att jag har en mysig lägenhet och en härlig varm säng, en kelen katt och mat så jag klarar mig. Fy för de stackarna som behövt ligga ute hela vintern och nu även i detta knasvädret.

Snart blir det två timmars arbetsträning sen hem för lite ombyte och förmodligen iväg till Gizan för att spela tv-spel :-D haha! 

Igår umgicks jag med Billy, Annika och David. Hade vi haft Rohlin där också hade det varit precis som the good old days när jag bodde i Ystad med Ämmi och vår lägenhet var mittpunkten för alla umgängen. Dom tog med sig en familjepizza och snacks, det blev film och prat :-) Gillar det, gillar dom ♥

Nu får arbetskläderna åka på. Tänker ta min vintermössa idag, tycker inte alls om när det blåser i mina öron!

Ha en god fredag!

/ Sarah

Skriva

Har känt nu i ett par dagar att jag borde skriva! Skriva och berätta hur helgen har varit, för det har faktiskt varit en bra helg.
Jag har fortfarande ingen känsla för att skriva så mycket om det, det får bli lite smått istället.

Fredagen var en mysig Valborg med god mat, särskilt salladen! (tack Snuff) och härligt sällskap. Tv-spel, äckligt pinnbröd och glada ungar. Ja, jag var nöjd.

Lördag-Söndag var härligt. Lite familjemys och sen JessicaMårtensson umgänge! Särskilt på söndagen då vi tog en tripp till min pappa för att kela med hästar och hundar efter att vi varit i Svaneholm och fotat Vitsippor. Lovely, lovely, lovely.
Hade egentligen kunnat slänga upp en massa bilder till detta, vilket jag inte heller har lust till. De flesta av er är ju ändå vän med mig på fb och kan titta på dom där :-)

Igår fick jag träffa Ämmi igen och hon var lika go som vanligt och tog med god mat och ett bra humör. Det blev ätande, filmtitt och sovande. För trötta var vi!

Idag är det tisdag och jag passar på att tvätta. Duktiga jag har skrivit ett tvättschema för oss grannar att skriva upp oss på. Lite störigt när varenda gång jag skulle tvätta var där redan upptaget. Men så lätt ordnat var det!
Ikväll blir det åter lite jobbträning. Ska bli kul att se hur det går, ryggen känns verkligen inte helt okej idag om vi säger så. Shit happens.

Cya later!

/Sarah



RSS 2.0