Korvmos

Jag har mått dåligt med feber och allmänna influensa symptom de senaste dagarna.
Häromdagen skulle jag räcka ut en tjock korv i bröd till en kund och precis när jag börjar sträcka ut den blir jag hel-yr i huvudet och allt snurrar runt som om jag hade världens fylla.
Resultat? Jag pressade korven mot rutan istället för att träffa kundens hand, varav hon blev väldigt förvånad (och jag också för den delen). Hon fick åtminstone en ny korv!

"Det är när du hoppar från en bro som du känner dig levande, men även då du vet att du kommer att dö"

På tal om död fick jag idag veta att min katt Peach, som bor hos min pappa, är död. Tragiskttragiskttragiskt, hon var en fin katzen.

Päächen

För övrigt har jag varit helt telefonfri idag, ofrivilligt dock, men ändå rätt skönt! Efter att ha letat efter laddaren i hela lägenheten gav jag upp och bara började baka kanelbullar och göra snickers istället. Till slut kom jag fram till att jag måste ha lämnat den på jobb så det blev en liten kvällspromenad också.

Snart dags att hoppa i säng och samla energi för morgondagens jobb.
Nattinatt alla Lieblings.

/Sarah

Goood förmiddag.

8 december, 16 dagar till julafton. Wohoo?

Anyways! Var och firade Katrines 25års-dag i lördags! Det var bra! Räknade ut att jag var på festen i ca 11 timmar, hrmm.. Jag och Ämmi segade oss hem vid halv fem på morgonen, med tanke på att vi skulle upp klockan 9 för det var Ämmileinens tur att öppna på jobbet så var det verkligen dags för att sova.
Helt otroligt vad mysigt det är så tidigt på morgonen, snön lyser upp allting och dämpar de få ljud som har fått för sig att låtas.

Detta känns som en bra vecka, lugn och skön och liksom... fri? OCH! Jag ser fram emot dagen då det är dags att göra Snickers :-D För det mina vänner, är väldigt gott!

Uppdateringar får fortsätta en annan gång för just nu har jag en oerhört kelsjuk liten katt som försöker jama till mig sin uppmärksamhet ♥

Ha en godisbra Onsdag!
/ Sarah

I got fever, fever when you kiss me, fever when you hold me tight.

Eller ja, har bara råkats dra på mig en vanlig feber UTAN förkylning :-D Inget snor! Lite smått ont i halsen men det är  helt okej! Hade där varit med en massa snor i bilden hade jag förmodligen fått skippa jobba, för mat + snorande = äckligt. Fast pigg och klartänkt känner man sig kanske inte.

Jag önskar att jag vore kreativ, som kusin Snuffen. Hon är awesome på allt som har med målning,stickning,virking och massa annat att göra. Jag kan inte ens dra raka streck med hjälp av en linjal! Orättvist att en person i hela familjen ska få allt det där braiga o.O

Usch nej, har eg inte tid att sitta här --> Måste bege mig mot jobbet! Är förhoppningsvis hemma runt halv åtta idag, kanske :-D 

En sur kattKatten och LitenMielekatt <3

/ Sarah

1 December

1 Dec. vilket innebär att jag kunde börja öppna min chokladkalender jag fick av mormor och morfar :-D Man blir aldrig för gammal för en sådan!

Igår var lite smått kaos på jobbet, blev att jag skulle stå där själv heeeela dagen. Lite typiskt att det var supermysväder och massa folk + en rejäl varuleverans. HejigenRyggont.
More money for me iaf. Och jag sov som om jag vore död! Vilket inte har hänt på länge, så tummen upp.

Onsdag - Lillördag. Det snöar massor men är dock väldigt fint.
Jobba och sen några timmar jobb på gymmet, hinna färga hår och städa.
Hajhopp på med kläderna och ta mig iväg! Ämmi ♥ idag :-D

Schmusen!

/ Sarah

RSS 2.0