Jag tänkte

Att när jag ändå sitter här vid datorn kan jag lika gärna uppdatera lite.

humhum... I lördags morse fick jag ett tidigt besök av grannen Jessica W som ville dricka sin juice som förvaras i mitt kylskåp. Lite udda kanske? Beror på att hon har hållt på att flytta i helgen så hennes kyl och frys har varit avstängd! Sen fick jag även besök av Jessica M som kom över med lite nyttig och god frukost + en film vi kunde mysa till! Frukostträffar är underskattade, verkligen heltrevligt :-)
När mitt sällskap stuckit vidare till sitt bestod dagen av rätt så mycket chillande och allmänt pysslande.
Kvällen spenderades med kusin + familj - lite mat, italiensk öl och Tarzan!

Söndag morgon, upp i tid för då var det dags att flytta ut Jessica :-( Ah, jag kommer sakna henne! Så skönt att bara kunna gå in där/ hon hälsar på så fort man känner att man bara vill umgås lite lätt med någon. Sorgligt!
Flytt hela dagen, gick bra. Inte så värst mycket att säga om flytten, det är liksom samma procedur vart än man flyttar. Hennes nya lägenhet ligger i Malmö, en fin en på 11e våningen.
Tack och lov finns där hiss, två t.o.m.!

Klockan 19 hem till kusin + familj igen för att käka lite pizza ihop med dom och Jessica :-) Efter det såg vi på Män som hatar kvinnor. Lite väl seg och uppenbar film, svenska filmer är inte världens bästa.

Nu är det måndag och dags att ta tag i saker igen! Söka jobb och betala månadens sista räkning :-) Roligt värre.

Så, keep up the spirit folks, until we meet again!

Haaj

/ S a r a h

Hurray Hurray, It's a holiday

Klassiker;

Don't pill in my plant, it's getting brownies


Idag var där en spindel i min mors badrum nere i källaren. Det var minst två decimeter mellan ögonen, jag svär! Gigantiskt monster. Min mamma slog ihjäl den med sin sko, splash sa det och sen var jag redo att kräkas upp min frukost.
Fast jag fick behålla min frukost.

Visste ni att Alex Schulman är född i Skåne? I Hemmesdynge som ligger mellan Skurup och Trelleborg. Det har alltid stått på Wikipedia att han är född i Farsta , men det har vi ändrat nu. Skämmas för att man är född i Skåne? Nejdå.

Jag hänger in lite kläder för jag är nog världsbäst på att slänga mina kläder på en stol istället för in i garderoben.
Och jag hjälper JessicaW/Granne med sin flyttpackning för på söndag försvinner hon ifrån mig, ledsamt.
Ännu värre att jag inte kunde ta hennes lägenhet!

Nu måste jag och mina spöken dansa vidare

Snuff, jag saknar dig! ♥

/ S a r a h

Helt otroligt

Det är verkligen helt otroligt att han aldrig kan sluta göra mig besviken!


Zaga
har nu varit här sen i torsdags och blir hämtad om en liten stund, och för er som missat vem Zaga är så är det den sista valpen i den senaste kullen som inte blivit såld ännu.
Vi har haft några mysiga dagar men även lite problem, som med alla små barn!
Jaa, det är svårt att inte fästa sig vid henne, kommer att saknas :-)

Igår var det värsta Tacomyset ihop med Jessica W. RIckard och Jenny + barnen. Visst, det blir ingen lugn stund så länge ungarna är med men små familjestunder är alltid trevligt (+ att man njuter av tystnaden efteråt ännu mera!)

Fick ett väldigt trevligt sms av Jessica M :-D Där hon skrev "Jag har rört Chris Martin!!!" (Coldplays sångare för er som på något underligt vis inte vet vem han är!) Min kära vän har haft glädjen att få se Coldplay spela i Stockholm och jag kan tänka mig att det var något av en upplevelse :-)


För övrigt har jag en ny telefon :-D :-D en Samsung S5230 och jag är jättenöjd!



Nu blir det skogspromenad

Haaaj

/ S a r a h

Vår lilla värld

Idag, på Malmöfestivalen såg vi en tjej som bodde på samma hotell som oss på Kreta.
Fräckt va?

Förra året på Malmöfestivalen samgick vi ca 10 minuter med en mörkhyad kille från någon annanstans i världen, ett halvår senare stötte jag på en mörkhyad kille i Malmö igen, samma kille som jag träffat på festivalen, han kom ihåg mitt namn.
Roligt va?

Och nu kom jag på att när vi var på Kreta hade jag nästan kunnat drunkna, jag badade när det var röd flagg. Jag kunde inte komma upp ur vattnet och vågorna slog omkull mig hela tiden, min bikini ramlade av. Jag överlevde, som ni märker. Det var lite spännande.
Eller hur va?





Ämmi har en skum pose, jag kan intjjjjjj7uuu8(där gick katten på tangentbordet) Jag försöker lära mig den.

Haaaaj

/ S a r a h

Trams

Denna dagen har nog inte direkt varit den bästa i mitt liv! Men jag ska eg inte klaga för humöret är ändå rätt så bra nu :-P

Det började iaf med att jag skulle ta mig till Ystad och Arbetsförmedlingen och ett kort möte med min handläggare.
Var eg en ganska rolig stund för där var typ fyra pers till som ville prata med honom, bl.a. en tjej jag inte är så jätteglad för( i?) och de alla stod i kö för att få prata med Patrik och jag var sist! Men jag var den enda som hade en bokad tid och när Patrik kom ut nästan sprang den här andra tjejen för att hinna först men totalt ägd hon blev för Patrik sa: Du får vänta lite till, Sarah är först. HAHA! Det kändes mycket bra.

Efter mötet begav jag mig mot Forum, där det är såna vuxenutbildningar och jag tänkte höra med dom hur det blev med antagning och sånt, eftersom de sagt att de inte fått mitt antagningsbrev.
Fick prata med en kvinna där och hon hade skickat vidare mitt brev till Skurups kommun och där gav de mig avslag på min ansökan!. Tydligen får jag som bor i Skurup inte plugga i Ystad för det är något mög om kommunens pengar osv.
Min åsikt är att detta är ganska fuckat eftersom alla dom kurserna jag ville läsa inte finns i Skurup och för övrigt känns det som att det kan vara lite för sent att söka in till något i Skurup nu eftersom allting redan har hunnit börja.
Ska iaf prata med någon som jobbar för dom i Skurup och höra vad jag kan göra.
Detta drog iaf ner hela mitt humör eftersom det sabbade lite mina höstplaner. Enda sättet för mig att kunna plugga i Ystad är alltså om jag är folkbokförd där, så alltså får jag skriva över min adress på någon jag känner där? Klyddigt värre.

Sen så kräktes jag på tåget hem :-D Hade känt mig konstig hela dagen, ont i magen och illamående men tänkte inte så mycket på det, men när jag väl var på väg hem gick det inte att hindra! Småsprang till toaletten som tack och lov var ledig och uträttade mitt behov. När jag kom ut därifrån tittade folk på mig som om jag vore pestsmittad. Pffff, det är ju inte svininfluensan direkt! Hem och sova och nu mår jag lite bättre.
Lite tarvligt för jag och JessicaM skulle ut och promenera idag, något jag hade sett fram emot.

Men jag ska nog ta hand om en av våra valpar på torsdag och några dagar framöver så då kanske vi kan pressa in en promenad med hund? Eller vad säger du Jessica:-P

Imorgon blir det Malmöfestivalen men inte på det sätt som många i vår egna ålder spenderar den. Nejdå! För här ska Ämmis lillasyster Julia och hennes kompis, båda är 14, följa med och även Linn ska med (12 år) för hon vill också se Dead By April så vi kommer mest agera lite barnvakter.

Nej, nu ska jag se Porco Rosso som jag köpte idag för att pigga upp mig själv!

So long Suckers <3

/ S a r a h


Saga valp !


Regn åh Regn

Regn är inte alltid så uppskattat men när man sitter här inne med en kopp te och en bra film så finns det inte mycket mysigare.
Mumien är igång på min tv och det är en favoritfilm, den passar min sinnesstämning! Vet inte hur många gånger jag sett den men har inte problem med att se den om och om igen.

Skulle egentligen blivit Transformers 2 ikväll men det blev inte av så nu sitter jag här med min kopp och har det skönt istället så jag kan inte klaga :-D


Sen så har posten nog slarvat bort mitt brev med ansökan till Försäljning och Serviceutbildningen i Ystad. Mycket skoj! Hör av mig till dom och frågar när man får veta om man blivit antagen och kvinnan säger att dom har inte fått något brev, ett brev som jag skickade för över två veckor sen. Så nu är kanske det helsabbat bara för att de som borde göra sitt jobb ordentligt har misslyckats. Ska i vilket fall som helst ringa och prata med folket på Forum (skolan) imorgon och se vad vi kan göra åt det.

Imorgon blir det en sväng till Ystad och Af, få tummarna loss och städa lite (kanske!) sen får vi se vad dagen har att bjuda på!

Tillbaka till mitt mys och filmtittande :-)

Arrivederci

/ S a r a h



Från kusiners 30årsfest, Sofie och jag skakade rumpan rejält!

Fuglesangskämt

Ska vidarebefodra detta meddelande som jag hittade i en av de bloggar jag följer, Pers Perversa Verser

Fuglesang på väg upp i rymden igen

Vidarebefodrar:

Om någon vecka ska Fuglesang ut i rymden igen. När han kommer tillbaka ska alla ha klätt ut sig till apor. Det är viktigt att ni sprider informationen till alla era vänner, annars funkar inte skämtet.

 

Hade faktiskt varit väldigt roligt :-D


Idag kusiners 30årsfest med helgrillad gris, massa dricka och trevligt folk!
Ska bli hur skoj som helst :-D

Jag fjällar iaf värre än en fisk, lär inte ha kvar något av min snygga bruna hy länge till :-S .

Kanske ska ta och berätta något litet om resan?
Vi var på Kreta, Nea Chora som är en stadsdel till Chania.
Trevligt hotell med en liten pool och läge precis vid en fin sandstrand och härligt vatten.
Jag och Ämmi har haft det väldigt bra ihop och som vanligt funkade vi fint! När man är med henne får man höra en del udda kommentarer som "Åååh Sarah, jag vill stoppa upp ett finger i din gump :-D"
Och man har fått se saker och ting man inte varit riktigt beredd på!
Det har varit roligt och avkopplande, precis som vi ville ha det :-)

Jag har inte ork till att skriva mer om det nu, tänkte vänta tills jag även fått bilderna från Ämmis kamera (men det lär dröja för hon är aldrig hemma !)

Himla massa tack till Ämmi som bjöd med mig♥


Nu ska jag hoppa in i duschen, käka lite och bara allmänt chilla inför kvällen!

/ S a r a h

Hemma (:

Hemma igen!

Uppdaterar när jag har lust.

Adios :-) :-) :-)

/ S ar a h

I got...

I got life, mother
I got laughs, sister
I got freedom, brother
I got good times, good time man
I got crazy ways, daughter
I got million-dollar charm, cousin
I got headaches and toothaches
And bad times too
Like you...

I got my hair, got my head, got my brains, got my ears, got my eyes, got my nose, my mouth.
I got my teeth
I got my tongue, got my chin, got my neck, got my tits, got my heart, got my soul, my back

Got my guts
Got my muscles
I got life, life, life, life

LIFE !

Semester :)

Imorgon bitti åker jag och Ämmileinen!
Det hela blev förskjutet ett par dagar mot vad vi eg hade planerat men ja, nu kommer vi äntligen iväg :-)

Ikväll blir det kräftor, vitlöksbröd, vitt vin och allmänt chill

Så hasta la vista gott folk, vi hörs igen nästa torsdag (om inte något totalt oväntat händer, som ett störtat flygplan eller man blir bortgift)  :-D

/ S a r a h


Bye Bye Birdie


Fy bubblan!

Usch nej :-S  ett minus på det!

Men snart åker vi, jag måste bli av med lite död hud tills dess.!.!

So long

/ S a r a h


RSS 2.0