Tjejer och bilar alltså!

Idag har det varit chill med solande, Ämmi och promenad med katten :-) Lite sökta jobb har det också blivit, en lördag!

Men! det roligaste idag var min kväll med Lotta :-D Hon hämtade mig strax efter 18 och då blev det en promenad på stranden i detta ljuvliga underbara älskade väder.
Runt 19 började det... Vårt rätt så pinsamma men herregud så roligt körande! :-D så mycket har jag inte skrattat på länge!
Runt runt runt runt runt i Ystad! Tutat på folk, kört och sprätt grus hos Torgny Melins, vinkat på kissande killar och ätit köttbullar och chili cheese :-D Vi har även hunnit med att kissa i ett vagnhus och sno en kundkorg från ICA (som faktiskt stod helt övergiven utanför!) gungat en jättestor rund gunga och blivit tittade på av hemorrojdkycklingar.

Vi var nära att köra på Polenfärjan och vi har roat lastbilschaufförer. Vi har kört runt en lastbil flera varv och vi har raggat grönljus.
Vi körde över milkshake och försökte lära oss hur man burnar. Vi gjorde av med en halv tank bensin och försökt göra däckmärken på parkeringsplatser. Vi har spelat hög dunkadunka musik och vi har hamnat på trottoaren. Vi har kört flera varv runt samma rondell och vi skrämde en man.

Och vet ni vad? Detta är inte allt! men det är så mycket nu att allt snurrar omkring :-D haha men så himla skoj! stackars bil.
Så nu blir det lite tvtittande och kanske sängen tidigt, är väldigt trött.
Ämmi är på Öja så det är bara jag och kisekatten♥

Ha en bra lördag!

/ S a r a h

Kommentarer
Postat av: christoffer

Det låter verkligen som du umgåtts med lottis =)

2009-04-05 @ 12:27:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0