London Calling

Då var det bestämt! Den 26-30 maj ska jag och Ämmi tillbringa våra dagar i London! Första gången för mig så det kommer bli superduperspännande! Har du något tips om vad vi bör göra så skriv en kommentar ;-)

Igår blev en fika med en gammal vänskap som haft en fnurra på tråden. Två timmars snack, en timme per år som har varit fnurriga!. Det var bra. :-)
Kvällen spenderades hemma hos sköna Annika med lite gottigt vin och sedan vidare mot Kings Head! Nyblivna överfulla 18åringar? Jadå. Kräk rätt över hela bordet? Jadå. Philip, Ämmileinen och Ebbvalull-sällskap fick vi också njuta av♥ . Spontan utgång på BarAbar, som jag nu insett att jag verkligen är för gammal för! Oerhört dålig dunka-dunka musik hela natten. Dansbråk med en äcklig brud som vi senare skulle träffa igen på Max och bråka lite till med + hennes äckliga vänner :-D haha, världens fjortiskväll!

Att vakna upp till underbart strålande väder är inget man mår dåligt av och rätt så uppiggande fast det var brist på sömn!
En mysig brunch med Finaste Jussi och många timmars snack innan jag fick vilat en stund och begav mig mot jobb som jag nyligen kom hem ifrån.
Där var en "väldigt rolig" tjej som helt plötsligt dök upp utanför glas-luckan med en oerhört obehaglig gummimask och bara stod och höhöhöade sig. Som det tragiska rånoffer jag är fick jag för mig att nu skulle det ske igen och en lättare ångestattack tog tag i mig och ja, det blev helt enkelt väldigt jobbigt. Tack för den du!

Ska slänga igång 10 orsaker att hata dig och sen bara få sova sova sova innan det är dags att inställa sig på jobb klockan 9:30 imorgon.

Godnatt

/Sarah

Halloj!

Livet rullar på, jag har inte tid att sitta vid datorn och det är så det är helt enkelt ;-)
Men antar att jag får köra en uppdatering snart ändå, we'll see!
Pusshaj

/ Sarah

RSS 2.0